Walk of Fame invigs på Höörs kulturnatt 15 september

Fredagen den 15 september 2017 är det dags för årets upplaga av Höörs kulturnatt. Då invigs också Höörs egen Walk of Fame, som Höörs Försköningsförening står bakom med stöd från kommunen. Kl. 21.00 är det invigningsceremoni för Walk of Fame på Nya Torg, där vi presenterar de fyra första berömdheterna som får sina namn ingraverade på var sin torgplatta: H65/damlaget, musikanten Peps Persson, tonsättaren Hilding Rosenberg och folkbildaren Nils Ludvig Olsson. Läs motiveringarna bakom utnämningarna här. Varmt välkommen!

Klicka på bilderna för att läsa tidningsartiklarna.

Lokaltidningen Höörs Försköningsförening Peps Persson Walk of Fame

Lokaltidningen 24 augusti 2017. Klicka på bilden för att läsa artikeln.

Walk of Fame i Höör invigs 15 september 2017 klockan 21

Skånska Dagbladet 3 september 2017. Klicka på bilden för att läsa artikeln.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.